Цени за доставки:

  • Срок за доставка - до 7 дни.

  • /
  • Съхранение на пратки и багаж: Ако сте наш клиент, може да се възползвате от безплатно съхранение на вашите пратки до 7 календарни дни от датата на получаване в София или Виена. След това начисляваме такса спрямо времето на престой и мястото, което заемат.

  •  

  • Взимане/доставка на пратка от/до адрес в рамките на град София (Околовръстен път) - 15лв./8€
  • Взимане/доставка на пратка от/до адрес в рамките на град Виена (Околовръстен път) - 25лв./13€

Тарифираме минимум 10кг

Тарифа 1

багаж до 100 кг.

2.50 лв./кг. / 1.30 €/kg.

Тарифа 2

багаж до 200 кг.

2.20 лв./кг./ 1.10 €/kg.

Тарифа 3

багаж над 200 кг.

2 лв./кг./ 1 €/kg.

Цени за преместване:

Цената за преместване на жилища, офиси и т.н. се определя спрямо обема на работа. За ценообразуване е необходим оглед на място с цел уточняване на всички детайли. Огледът е безплатен и без обвързване. Доверете ни се, ние ще Ви изготвим пълна оферта.

clipboard1

Да уточним:

- Взeмането и доставката от/до адрес се извършва от/до първата му врата. - Всичко останало считаме за товаро-разтоварни услуги, които се заплащат допълнително и се изчисляват спрямо обема на работа. - Плащането може да бъде извършено от подателя или получателя на пратката. Както е удобно за Вас. - Ако услугата се заплаща в евро, сумата се изчислява спрямо актуалния валутен курс. - Издаваме ДДС фактура/Invoice/Rechnung за всяка една услуга.

Обемни товари:

Пратки като мебели, детски колички, автомобилни брони и т.н. се калкулират на "обем". Теглото на пратка, по което изчисляваме дължимата сума за доставка се определя според реалното или обемното й тегло – взима се по-голямото от двете. Как се изчислява обемна пратка? - Взимаме трите размера на предмета: дължина/широчина/височина, умножаваме ги една по друга и крайния резултат делим на 6000 Пример: 120 х 80 х 60 = 576000 : 6000 = 96 - Това е "обемното тегло" на Вашата пратка.

Пресметнете вашето обемно тегло тук